26 martie 2021
Ce e mai bun şi mai bun decât carnea?
Alternative deştepte la consumul de carne sunt destule, totul este să îţi iei informaţia completă din surse bine informate şi, de ce nu, bine intenţionate. Dacă ai o dietă variată, la care adaugi nuci, semințe, produse din soia, cereale integrale sau alte leguminoase precum fasole, linte, năut, necesarul de proteine este foarte bine acoperit. Se
Citește articolul26 octombrie 2020
Antrenează-ţi IMUNITATEA! Pare simplu şi chiar e simplu!
Trăim cu toţii nişte vremuri destul de complicate, cu o presiune psihică pe care trebuie să învăţăm să o gestionăm. Aşa, trecem mai departe. Deşi, la o primă vedere, poate părea ceva greu spre imposibil, să ştii că nu este deloc aşa. Sunt două lucruri la care nu trebuie să renunţi sau de care trebuie
Citește articolul30 iulie 2020
O minune de caju! 5 motive pentru a-l adopta in dieta ta!
In bucataria noastra, un ingredient care nu lipseste niciodata este caju! Foarte versatil si plin de beneficii, caju-ul poate ajuta la reusita retetelor sofisticate, atat dulci cat si sarate. Smantana de caju handmade este usor de facut si o folosim cu spor atat pentru dresingul ciorbelor si supelor, dar si pentru a crea creme desert
Citește articolul23 iulie 2020
Tiramisu-“Fa-ma fericit”
Cum sa nu fii fericit cand ai in fata o portie de tiramisu! Cel mai cunoscut desert de pe glob isi disputa si acum originile. Din Lombardia, Toscana, Piemonte si pana in Venetia, acest delicios desert ne incanta cu gustul sau inconfundabil. Fiecare dintre aceste patru zone din Italia are o poveste despre Tiramisu. Tradus
Citește articolul