Despre noi, Nom Nom Bistro

Viziunea noastră este simplă, dar profundă: de a crea un spațiu care nu doar să încânte papilele gustative cu arome și preparate excepționale, ci și să hrănească mintea, corpul și spiritul, într-un mod armonios.

Un stil de viaţă…

Nom Nom Bistro a luat naştere in Constanța, dintr-o pasiune pentru un stil de viaţă echilibrat şi sănătos. Noi susţinem că alimentaţia bazată pe plante nu este doar despre arome noi, uimitoare, ci şi despre a te simţi mult mai bine!

Dorim să împărtăşim cu voi faptul că sănătatea nu înseamnă o mulţime de restricții sau diete complicate, ci un echilibru gustos. Prin Nom Nom vă arătăm cât de simplu este: mănânci sănătos, te simți bine şi arăţi bine! Natura realizează continuu o muncă foarte frumoasă pentru a avea grijă de noi. Vrem să valorizăm tot ceea ce ne dăruieşte Natura în fiecare zi, făcând alegeri sănătoase: gătim cu pasiune, ne inspirăm reciproc, combinăm ingrediente proaspete, fără conservanţi sau zaharuri, astfel încât tot ce iese din mâinile noastre să fie delicios!

Suntem o echipă mică dar unită şi evoluăm împreună. Credem că alegerile sănătoase nu sunt o modă adoptată azi și uitată mâine, ci o promisiune pe termen lung! Vrem să arătăm că mâncarea poate fi și gustoasă și sănătoasă! 

Nom Nom este mai mult decat un loc în care poți lua masa; a devenit spațiul cu ajutorul căruia clienții pot adopta un stil de viața axat pe sănătate și well-being. Viziunea noastră este simplă, dar profundă: de a crea un spațiu care nu doar să încânte papilele gustative cu arome și preparate excepționale, ci și să hrănească mintea, corpul și spiritul, intr-un mod armonios.

Nom Nom a devenit un simbol al unei călătorii comune, o mărturie a puterii creșterii colective a comunității.